Let's get the coupon for your first purchase today
About Us

 

Siapa kami?

Phastel Enterprise adalah kedai dalam talian yang menjual pelbagai jenis product dengan harga betul-betul murah antaranya Fashion,electronics,sport & leisure,baby & kids care,home organizer dan macam macam lagi . Phastel ditubuhkan pada tahun 2020 ,rebranding dari Hershoo ke phastel.Hershoo ditubuhkan pada tahun 2016 dengan hanya menjual kasut . Sejak itu, syarikat ini berkembang setiap hari. Kami berusaha untuk menjadi salah satu platfrom beli belah atas talian mesra pengguna terbaik di Malaysia

 

Apa yang kami jual?

Kami menawarkan Pelbagai produk terbaik di pasaran dalam talian yang sukar anda temui di pasaran!

 

Kenapa pilih kami?

Kawalan kualiti

Kami memastikan bahawa fokus utama kami adalah kualiti produk. Kami akan memastikan bahawa pelanggan mendapat kualiti terbaik dari kami dan kami melayani pelanggan sebagai V.I.P.

 

Perkhidmatan Pelanggan Mesra

Kami akan memastikan pelanggan akan merasa selesa sepanjang berbelanja. Sekiranya mereka memerlukan bantuan kami semasa membeli-belah, kami akan memberikan sokongan terbaik yang mereka dapat dalam talian.

 

Visi, Misi Dan Objektif

1.4.1 Visi ➢ Menjadi platform talian beli-belah mesra pengguna di Malaysia.

1.4.2 Misi ➢ Mewujudkan sisitem pentadbiran yang sistematik dan teratur.

➢ Memperluas pengetahuan dan hebahan tentang produk Phastel kepada rakyat Malaysia.

➢ Membantu usahawan menjual barang mereka melalui website Phastel Mall.

➢ Memperluas pelbagai produk dari Phastel atau keluaran Phastel.

1.4.3 Objektif

1. Merangka merangka dan menyelaras sistem yang efektif dan bersistematik supaya dapat melicinkan direktori pentadbiran. Merangka dan menyelaras sistem yang efektif dan bersistematik supaya dapat melicinkan direktori pentadbiran.

2. Mewujudkan dan memantapkan jabatan dengan kukuh supaya dapat menjana pengurusan yang efisien dan proaktif.

3. Berkolaborasi dengan beberapa tenaga kepakaran dari sumber pengurusan perniagaan yang intensif dan efisien.

4. Menaik tarafkan sistem dan pengurusan perniagaan dengan lebih efektif dan meningkatkan kepakaran semasa dalam aspek rundingan dan latihan pengurusan.

 

Bagaimana untuk menghubungi kami?

Sekiranya anda mempunyai keraguan / cadangan / komen mengenai kami, produk kami atau laman web kami, jangan ragu untuk menghubungi kami! Kami boleh dihubungi melalui phastalmall@gmail.com atau hubungi kami di 018 209 4129 Kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam