Let's get the coupon for your first purchase today
Jana income bersama Phastel

Phastelmall menawarkan anda beribu product untuk dropshipping dimana kebaikkan anda tidak perlu  mengeluarkan modal yg besar.Tak perlu risau costing,quality check sampai la ke bahagian penghantaran.Yang paling penting risiko yang sangat rendah.Kami akan bantu anda untuk menjana pendapatan sampingan malah ianya boleh jadi income utama anda.Kami mengalu-alukan kepada penjual di marketplace seperti shopee,Lazada and di media social jugak seperti Instagram ,facebook dan twitter .

 

 

Apa tu program dropship phastel?

biar kami tunjukkan

 

 

Bagaimana hendak menjual?

  1. Muat naik maklumat produk:

•  Pilih produk yang ingin anda jual dari Phastel

• download dan simpan butiran video & gambar ke Marketplace seperti shopee,Lazada,Instagram dan facebook atau platform lain

• Tetapkan harga jualan produk anda.

 

 

  1. Kumpulkan Pesanan:

 

• Pelanggan membuat pesanan dan membayar anda dengan harga jualan anda.

 

  1. Macam mana nak beli ?

 

• Buat pesanan dan bayar dengan harga dropship kami di www.phastelmall.com

 • Masukkan butiran anda di bawah billing details

 • Masukkan maklumat pelanggan anda di bawah delivery details

 • Dari sini, kami akan memproses semuanya untuk anda.

 

  1. Tracking number Dihantar & Trace:

 

 • Di bawah nota pengiriman barang, perincian PENGIRIM akan menjadi milik anda dan Penerima akan menjadi pelanggan anda.

 

• Setelah penghantaran selesai, tracking number akan dihantar ke e-mel anda.

 

 • Anda dapat mengirim tracking number kepada pelanggan anda.

 

• 2 atau 3 hari bekerja berikutnya, pelanggan anda akan menerima parcel yang telah di order.

 

Sepanjang proses tersebut, pelanggan tidak akan mengetahui keberadaan kita. Hanya nama anda yang tertera di nota penghantaran. Kami phastel adalah rakan perniagaan anda yang dipercayai.

 

 KOMISEN

1 barang =Rm10 (harga DROPSHIP termasuk postage) 

jual 1 barang=RM15(termasuk postage)

transfer ke phastel=Rm10

untung =Rm5

komisen 1 hari Rm5  x 10unit = RM50

komisen 31hari Rm5x 310 unit= Rm1550 sebulan#

 

MESTI DAH TAK SABAR NAK JOIN KAN ? JOM CLICK BUTTON NI